Kirjeldus
Aeropress
Aeropress on Stanfordi leiduri poolt patenteeritud uudne kohvivalmistamise moodus, mis ühendab endas filtrikohvi ja presskannu meetodi parimad omadused, aga võtab sama vähe aega kui espresso valmistamine.
KÕIGE MAHEDAM
Ideaalne veetemperatuur ja kerge õhusurve vabastavad kohvipulbrist rikkalikud maitseained ning kohvil puudub hapukas ja kibe kõrvalmaik.
KÕIGE RIKKALIKUM
Tänu sellele, et kogu kohvipulber puutub ühtlaselt veega kokku, on tõmbamisprotsess väga ühtlane ja kohv parimate maitseomadustega. Filtrikohvimasina puhul tilgub kuum vesi lehtri keskele, kus kohvipulber tõmbab liiga palju, samas kui ääre pool olev pulber tõmbab liiga vähe.
KÕIGE PUHTAM
Erinevalt teistest presskannu tüüpi seadmetest kohv mikrofiltreeritakse, mistõttu on see setteta.
KÕIGE KIIREM
Üks minut stardist naudinguni. Pressi tuleb suruda ainult 20 sekundit.
Aerobie
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.